Ihokarvojen poisto

-Alexandria professional sokerointi

Ihokarvojen poistossa käytettävä sokeri on 100 %:n luonnontuote, (sokeri, vesi ja sitruunamehu) eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita eikä sitä ole testattu eläinkokeilla. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja sillä voidaan poistaa karvoja kaikilta ihoalueilta.

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

Velahoidot

Selluliittia vähentävät ja vartaloa muokkaavat Vela-hoidot perustuvat ainutlaatuiseen ja patentoituun tekniikkaan, jossa yhdistetään alipaineimu, mekaaninen hieronta, radiofrekvensi sekä infrapunavaloenergia. Tekniikassa kudosta lämmitetään tarkkaan kohdistetusti radiofrekvenssillä ja infrapunavalolla , jolloin rasvasolut pienenevät. Alipaine ja mekaaninen hieronta edesauttaa verenkierron ja lymfakierron tehostumista, kohentaa ihon sävyä ja tasoittaa kudosta. Kaikki nämä neljä vaikutusta yhdessä muodostavat patentoidun elõs –teknologian, jota hyödyntää ainostaan Vela-hoidot. Teknologian taustalla on pitkät ja tarkat lääketieteelliset tutkimukset, jotka ovat myös todiste hoitojen tehosta ja turvallisuudesta. 

Vela-hoidot tehoavat sitkeimpäänkin selluliittiin, sekä muotoilevat vartaloa ja usein myös pienentävät kehon ympärysmittoja. Vela-hoidot ovat sarjahoitoja, ja vaikka usein jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen on nähtävissä tuloksia, parhaat tulokset saavutetaan vasta useamman säännöllisen hoidon tuloksena. Yksi hoitokerta riippuu hoidettavasta alueesta (esim. reidet, pakarat, kyljet ja/tai vatsan seutu), ja kestää 20-60 minuuttia. 

 

Vela-hoidot ovat tehokas ja turvallinen keino vartalonmuotoiluun silloin, kun et halua turvautua kirurgisiin menetelmiin.

Hoidot eivät vaadi toipumisaikaa ja tulokset näkyvät nopeasti.

  • Kehon aineenvaihdunta vilkastuu

  • Lymfakierto tehostuu

  • Rasvakertymien koko pienenee

  • Ihokudoksen ja ihon alla olevan kudoksen kollageenituotanto lisääntyy

  • Ihon pinta tasoittuu ja kehon ympärysmitta pienenee

  • Vela-hoidot sopivat myös erinomaisesti käytettäväksi sekä ennen rasvaimua että sen jälkeen mm. turvotuksen poistoon