Timanttihionta on ihoa virkistävä hoitomuoto joka auttaa korjaamaan kasvojen ihoa auringon ja ikääntymisen aiheuttamista ihomuutoksista. Timanttikuorinnassa nostetaan iho alipaineen avulla timanttipidintä vasten. Imun voimakkuus on säädettävissä ja se mahdollistaa myös erittäin hellävaraisetkin kuorinnat. Hoito on kivutonta. Jopa yhdellä hoitokerralla pystytään tasoittamaan hienoja ryppyjä sekä ei haluttuja pigmenttimuutoksia. Monesti kuitenkin vaaditaan sarjahoitoa. Timanttihionta on tehokas vähentämään hienoisia ryppyjä, ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia sekä akne arpia. Se stimuloi ihosolujen uudistumista ja kollageenin tuotantoa. Hoito on todistetusti tehokas ja suosittu ei kirurginen kosmeettinen hoito. 

Hoito toimii kaikilla ihotyypeillä  ja sitä voidaan käyttää kasvot, kaula, decolte ja koko kehon alueilla. Hoidon päätyttyä lopputuloksen huomaa heti ja hoito antaa nuorekkaan ja kirkkaan ihon. Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla.

 

Timanttihionta:

 • Kuorii ja puhdistaa

 • Kirkastaa ja heleyttää ihonväriä

 • Poistaa mustapäitä ja talia kivuttomasti sekä hoitaa aknea

 • Uudistaa ja kiinteyttää

 • Silottaa ryppyjä

 • Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeutumia


Hoidon jälkeen ei suositella saunaa tai hikiliikuntaa ja ihoa täytyy suojata auringolta.

Rajoitteita timanttihiontahoidon antamiselle aiheuttavat erilaiset ihosairaudet, tulehdukset (aktiivisena oleva herpes, ruusufinni), ihomuutokset, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen- tai yliherkkä iho. Lääkityksistä esteenä; kortison, isotretinoiini (roaccutan), jopa 6 kk kuurin päätyttyä, koska iho on ohentunut.

Ultraäänihoidot

Meillä hoitola HYVÄOLOSSA on tarjolla useita erilaisia ultraäänihoitoja.  Valitsemme mielellämme juuri Sinulle sopivimman hoidon. Ultraäänihoidoissa parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla. Ultraäänihoito sopii hyvin erilaisille ihotyypeille. Ultraäänilaitteella voidaan tehdä joko kosteuttava-, puhdistava- ja/tai  kiinteyttävä kasvohoito. Se on kivuton kasvohoitomuoto, johon voidaan lisätä mekaaninen ihonpuhdistus. Tavoitteena on ihon kuolleen ja sarveistuneen pintasolukon poistaminen. Vähäinen mekaaninen ärsytys sopii herkälle ja couperosaiholle sekä vaikealle akneiholle.

 

Ultraääni on väliaineessa etenevää mekaanista aaltoliikettä ja ultraäänen värähtelytaajuus on ihmiskorvan kuuloalueen ulkopuolella. Tärkein osa on laitteen hoitopää (äänipää), joka lähettää kudokseen värähtelyä tietyllä taajuudella. Ultraäänen ihoa hoitavat vaikutukset perustuvat verenkierron vilkastumiseen, lämpövaikutukseen ja värähtelyn aiheuttamaan mikrohierontaan.

 

Ultraäänihoidot:

 • Poistaa mustapäitä ja talia kivuttomasti

 •  Aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa

 • Kirkastaa ja tasoittaa ihonväriä

 • Vahvista ja kiinteyttää ihon pinta- ja tukikudoksia

 • Pehmentää ilmeryppyjä ja arpikudoksia

 • Vaalentaa maksaläiskiä

 • Aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin

Dermaroller -mikroneulaushoito

Timanttihionta

Dermaroller – Mikroneulaushoito nuorentaa ihoa

Mikroneulakäsittelyä suositellaan esimerkiksi arpien ja pigmenttimuutosten sekä ryppyjen ja muiden ihon ikääntymisen merkkien hoitoon. Parhaimmillaan ihoa elvyttävät tulokset ovat niin hyviä, että mikroneulaus voi olla vaihtoehto kauneuskirurgialle.

 

Miten mikroneulaus toimii?Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.Täydellinen imeytyminenIhoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.Tulokset näkyvät viikkojen kuluttuaKoska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.Mikroneulauksen kolme tärkeintä etua:Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.Mikroneulaus on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.

 

Markkinoiden laadukkain sähköinen mikroneulauslaite, joka on tehokkuudellaan ja monipuolisuudellaan mullistanut mikroneulaushoitojen teon. Vahva ja tehokas moottori, steriilit yksittäin pakatut hoitopäät ja portaaton neulan pituuden säätö takaavat turvallisen ja asiakkaalle miellyttävämmän hoidon. Laitteella on lääkinnällinen CE-merkintä, ja se soveltuu jo mikroneulausta tehneiden kosmetologien tai terveydenhuollon koulutuksen omaavien ammattilaisten käyttöön.

 

Herätä ihosi henkiin kollageeni-induktioterapialla!

Dermaroller® on maailman johtava mikroneulaustuotemerkki. Laitteilla on ainoana Suomessa lääkinnällinen CE-merkintä. Dermaroller®-hoitolassa asioiva voi aina luottaa siihen, että saa parhaan mahdollisen ja turvallisen hoidon. Dermaroller® on myös FDA-rekisteröity. Valtuutetun Dermaroller®-toimipisteen tunnistat vuosittain myönnettävästä valtuutusmerkistä.

Dermaroller®-tuotemerkkiin luottavat myös lääkärit ja sairaanhoitajat.

 

 • Aidossa Dermarollerissa® neulat on valmistettu erikoislujasta, kirurgisesta, ruostumattomasta teräksestä

 • Pidemmätkään neulat eivät taivu ihon sisällä, joten vaaraa ihon vahingoittumisesta ei ole

 • Hoito tehdään aina täysin steriilisti eli rulla on kertakäyttöinen. Samoja neuloja ei viedä uudelleen ihoon, mistä syystä myöskään riskiä tulehduksesta ei ole

 • Valitset aidon, kun haluat taata asiakkaallesi täyden turvallisuuden ja olla luotettava sertifioitu ammattilainen

 • Aitouden takaa CE-merkinnän lisäksi se, että myynti tapahtuu vain valtuutetussa toimipisteessä

Rajoitteita ultraäänihoidon antamiselle aiheuttavat: sydäntahdistin, pahalaatuinen ihomuutos, metalliset implantit, infektio- tai tulehdusalue, syöpä, kasvaimet, ihomuutokset, haavat, kilpirauhashäiriöt (kaulan alue), laskimotulehdus, osteoporoosi, tinnitys ja raskaus.